Velkommen til Shoeinbox.dk

Shoeinbox.dk er en Danskejet webshop med kærlighed til sneakers udstyr og skokasser i top kvalitet. Vi har eget lager i Kastrup og sender sikkert og nemt pakker ud i hele danmark. Vi ønsker kun at sælge de bedste produkter på markedet nemt og hurtigt, så du kan sætte dit eget særpræg på dine yndlings sneakers og sko.

Hvorfor skal du nøjes, når du kan få det bedste uden at betale overpris – Hos Shoeinbox.dk ønsker vi kun at du får det bedste ud af vores produkter. Vi ønsker kun at du får det som du forventer. Derfor har vi hos Shoeinbox.dk også nøje udvalgt alle de produkter som findes i webshoppen.

Hos Shoeinbox.dk fremstiller vi selv vores eget mærke i samarbejde med anerkendt fabrik, som har over 5 medarbejdere, der dagligt fremstiller skobokse til os. Vi kunne nemt købe disse skoboxe hos en underleverandør, men vi vil helst have en finger med i spillet, så vi samtidig kan stå 100 % indenfor alle vores produkter. Hos Shoeinbox.dk her vi fokus på design og kvalitet, så du får optimal glæde af din nye skobokse. Vi har forskellige modeller og størrelser, så der altid vil være en model der passer lige til dit behov.

Shoeinbox.dk har specialiseret sig i salg på nettet, og er nok den største udbyder af disse populære skobokse i Danmark. Shoeinbox.dk ejes af Guma Gruppen ApS CVR: 27085687 som også driver andre webshops i Danmark. Du kan derfor altid forvente god service, top kvalitet, garanti, hurtig levering samt support på alle hverdage ml.11-13.00.Du er altid velkommen til at besøge Shoeinbox.dk på vores kontor og lager i Kastrup.

CVR: 27085687,
Telefon: +45 28962909, Email: mail@shoeinbox.dk
100% support
Hurtig levering
Sikker webshop
Sikker betaling